2012. január 4., szerda

Életjel és egy nyeremény

Egy ideje eltűntem, nem készült tortám, ennek több oka is van, többek között egy költözés. Még karácsony előtt sikerült elköltöznünk a saját közös otthonunkba, eddig is együtt éltünk a férjemmel, de albérletben.
A költözés szerintem mindenki tudja sok macerával jár, még mindig vannak kicsomagolatlan dobozok....
Így idén nem készült torta karácsonyra, sem szilveszterre, sőt még karácsonyi beigli sem.
Mostanra rendeződött az új konyhám, így várom hogy ismét torta sülhessen a sütőben.

Minden kedves olvasómnak szeretnék Nagyon Bolgod Új Évet Kívánni, remélem idén mégtöbb tortát oszthatok majd meg veletek.

És akkor jöjjön a nyeremény.... még ünnepek előtt játszottam Dszisza által meghírdetett játékon, ahol egy képrejtvényt kelle megfejteni. Én imádom az ilyen képrejtvényeket, így a megoldást hamar el is küldtem.
Karácsony előtt már nem jutottam géphez, így Szenteste a családi ajándékozás után ránéztem egy két oldalra, majd megláttam, hogy már túlvagyunk a sorsoláson. Izgatottam görgetem lefelé az oldalt, hogy kiderüljün ki is nyert, mikor nem hittem a szememnek, az én nevem szerepelt a kihúzott papíron.

Forrás: Diszisza

Én olyan boldog lettem, el sem akartam hinni, még soha életemben nem nyertem!!
Egysztettünk egy címet Diszisszával, majd pár nap múlva meg is érkezett a csomagom. Úgy vártam hogy kibonthassam, mint egy kisgyerek! A csomag sok finomságot tartalmazott: kókuszos és epres aromát, Fairy dekorgyöngyöket, szaloncukrot és egy saját készítésű szerencse malackát :) Köszönöm Neked itt is a játék lehetőséget, és a nyereményt :))


Forrás: Diszisza

Forrás: Diszisza

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok Mimi, az új lakáshoz és a díjhoz is!:-)
    Boldog új évet!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen mindenkinek!

    Fanni, köszönöm a díjat :)) Jól esett, hogy gondoltál rám!

    VálaszTörlés