2011. március 29., kedd

Versenyek

Szeretném felhívni a tortakészítő bloggerek figyelmét 2 online versenyre! Tavaly még nem volt blogom, így lemaradtam mindkettőről, de idén az én tortáim is ott lesznek a sorban :)

1. Online Cukrász VersenyLenke és Nemó jóvoltából, idén is megrendezésre kerül az online cukrász verseny, melyre már lehet nevezni, egészen április 12.-ig.

A versennyel kapcsolatos részleteket a Webcukrász oldalon megtaláljátok!

2. Tortakészítő verseny


Timi jóvoltából ismét megrendezésre kerül egy tortakészítő verseny, melyre mától lehet nevezni, egészen április 19.-ig.

A versennyel kapcsolatos részleteket a Tortadíszítés alapjai blogon megtaláljátok!


Mindenkinek jó sütögetést a versenyekre :)

1 megjegyzés:

 1. Szia!

  Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

  Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

  Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

  Üdvözlettel:
  Miner.hu

  VálaszTörlés