2013. szeptember 28., szombat

Vissza az iskola padba

Korábban már említettem, hogy nagy terveim vannak, de majd csak akkor osztom meg veletek, ha már biztossá válik. Nos most elérkezett a pillanat...

Visszaültem az iskola padba - persze nem szó szerint - mivel távoktatásos formában ugyan, de cukrásznak tanulok :) Mióta a torták szerelmese lettem, foglalkoztat a gondolat, hogy elvégezzem ezt a tanfolyamot, és most hogy változik az OKJ-s rendszer, illetve GYED mellett jobban be tudom osztani az időmet, úgy döntöttem hogy belevágok. Így sem lesz egyszerű hiszen az elméletet egyedül kell megtanulnom, és gyakorlatra is kell járni, de ez volt az álmom, így nem panaszkodok :)

Még nyár elején kerestem gyakorlati helyet, hát talán nehezebb menet volt mint maga a tanfolyam elvégzése lesz... ugyanis az összes pécsi és Pécs környéki cukrászdát felhívtam, egyetlen egy cuki kivételével mindenhol azt a választ kaptam, hogy vagy nem foglalkoznak diákokkal, vagy csak nappali tagozatos tanulókkal, felnőttekkel nem! Úgyhogy nagy nehezen, de van gyakorlati helyem, jövő héten tudom meg mikor kezdhetek, amit nagyon várok már!

Szóval az elkövetkezendő időben több bejegyzést olvashattok majd a tanfolyammal és a gyakorlattal kapcsolatosan, milyen megpróbáltatásokon megyek keresztül :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése